De keukenwrap van Jan Joost van Gangelen

Kun je een aanrechtblad wrappen?

Wij krijgen vaak de vraag: kun je je aanrechtblad laten wrappen? Het antwoord daarop is ja, het is mogelijk om een aanrecht te laten wrappen. Toch is het belangrijk om te weten dat het wrappen van een aanrechtblad een uitdagende taak kan zijn. Laat deze klus daarom alleen uitvoeren door een gespecialiseerde vakman met de nodige jaren aan ervaring.

Het precies op maat snijden en secuur afwerken van de folie rondom je gasfornuis, de spoelbak, kraan en op de hoeken vereist vakmanschap. Maar mits goed uitgevoerd mag het uiteindelijke resultaat er zeker wezen! Als je je afvraagt of je een aanrechtblad door ons kunt laten wrappen, is het antwoord volmondig ‘ja’. Het is een geweldige manier om je keuken een nieuwe uitstraling te geven.

Keukenwrapservice.nl beschikt over een team van professionals met vele jaren ervaring in het vakkundig installeren en afwerken van een wrap op het aanrechtblad.

Is wrapfolie geschikt voor een aanrecht?

Je aanrechtblad, het kloppende hart van je keuken, wordt dagelijks zwaar op de proef gesteld. En daarom vragen onze klanten zich vaak af: kan de folie dit wel aan? Dat kan onze folie absoluut. Bij Keukenwrapservice.nl werken we met de meest hoogwaardige folies, die voor wrapfolie begrippen behoorlijk dik zijn. Onze folies zijn niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te houden dankzij hun vuilafstotende beschermlaag. Ze hebben zelfs een anti-kraslaag, zodat kleine ongelukjes geen sporen achterlaten. Bovendien zijn onze folies volledig water- en hittebestendig, met een weerstand tot minstens 140 graden Celsius. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat ook aanrechtbladen onder de garantie vallen. Zo geniet je jarenlang van een gloednieuw gewrapt aanrechtblad, zonder zorgen

Wat kost een aanrechtblad wrappen?

Benieuwd naar de kosten van het wrappen van een aanrechtblad? Onze prijzen beginnen vanaf 445 EUR voor een klein blad met enkel een spoelbak of kookplaat, maar kunnen variëren op basis van specifieke kenmerken. De grootte van je aanrecht, de mogelijkheid om de spoelbak, kraan en/of kookplaat te demonteren, eventuele inbouw van een Quooker en het type rand van het blad spelen een rol bij het bepalen van de uiteindelijke prijs. Hierdoor kunnen de kosten sterk variëren.

Eén ding is zeker; het is de slimme en betaalbare manier om je aanrechtblad een frisse en eigentijdse uitstraling te geven. Bovendien is het wrappen van een aanrechtblad door onze vakmensen in 1 dag gerealiseerd zonder sloopwerk, zaag- of timmerwerk.

Benieuwd naar de kosten voor het wrappen van jouw aanrechtblad? Doe direct een aanvraag en je ontvangt binnen 1 dag een vrijblijvende offerte.

Ook uw keuken laten wrappen?

Doe een volledig vrijblijvende offerte aanvraag en wij proberen op werkdagen binnen 4 uur een prijsopgaaf terug te mailen.

Heeft u nog vragen of kunnen wij ergens anders mee van dienst zijn? Ook dan helpen wij u graag via onderstaand formulier of bel ons voor direct contact.

Contact- & offerteformulier

Let op: wanneer je meerdere foto's tegelijk wilt opsturen, selecteer dan alle foto's in één keer om te uploaden. MAX upload 20 MB

Selecteer het soort klus

Ook uw keuken laten wrappen?

Doe een volledig vrijblijvende offerte aanvraag en wij proberen op werkdagen binnen 4 uur een prijsopgaaf terug te mailen.

Contact- & offerteformulier

Let op: wanneer je meerdere foto's tegelijk wilt opsturen, selecteer dan alle foto's in één keer om te uploaden. MAX upload 20 MB

Selecteer het soort klus